Ανδρικό ρολόι χρονογράφος Bulova CURV PRECISIONIST

Bulova Story

15/06/2020 By Snazzy Off

Η BULOVA ιδρύθηκε το 1875 στη Νέα Υόρκη. Μία από τις καινοτομίες της εταιρείας είναι και το ρολόι Accutron, το οποίο χρησιμοποιεί το διαπασών ως μέσο ρύθμισης του χρόνου και διατήρησης λειτουργίας του ρολογιού. Το Accutron είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρονικό ρολόι στον κόσμο. Η τεχνολογία του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ιστορία στον κόσμο αφού το επέλεξε η NASA ως συσκευή χρονομέτρησης, για να καθοδηγήσει τις αποστολές του Apollo στη σελήνη.

Το 2010 ανάπτυξε μία νέα μηχανή, την Precicionist, πρόκειται για ένα νέο τύπο quartz μηχανισμού υπερ-υψυλής συχνότητας (συχνότητα δόνησης 262KHz) οχτώ φορές μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα ρολόγια, με συνεχόμενο δευτερόλεπτο και ακρίβεια της τάξης των 10 δευτερολέπτων το χρόνο, μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλη μηχανή κατασκευάζεται ως σήμερα.

Σήμερα η BULOVA συνεχίζει τη νεωτεριστική της πορεία, παρουσιάζοντας τον πρώτο καμπύλο μηχανισμό στον κόσμο, το BULOVA CURV.

Η νέα συλλογή έχει κομψό και εργονομικό σχεδιασμό και λεπτή κάσα που  δεν έχει επιτευχθεί προηγουμένως σε μηχανισμό χρονογράφου.

Το BULOVA CURV έχει σχεδιαστεί για την τελειότητα, με έναν υψίσυχνο (Ultra High Frequency) μηχανισμό και απόλυτη εφαρμογή στον καρπό, με τον κυρτό, αεροδυναμικό σχεδιασμό.

Το καντράν έχει μεταλλικές λεπτομέρειες και δείκτες με φώσφορο. Ο μηχανισμός του διαθέτει χρονογράφο με ενδείξεις εκατοστών δευτερολέπτου, δευτερολέπτων και λεπτών.